Cerrone otkrio detalje zašto je propao meč protiv McGregora: “Očito je on primadona…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.03.2019 10:36h Autor:

Conor McGregor i Donald Cerrone

Očito tako skoro nećemo gledati meč između Conora McGregora i Donalda Cerronea što je velika šteta jer se većina borilačke javnosti veselila tom “matchupu” i smatrala ga je dobrim za promociju. Da stvari ne idu u pravcu dogovora moglo se zaključiti već prije nekoliko tjedana kada se čitava stvar nepotrebno prolongirala. Sada je jasno da su pregovori propali o čemu je jasno izvijestio i sam “Kauboj”.

Govoreći za ESPN Cerrone je zapravo potvrdio riječi Joea Rogana, koji je otkrio da je zapelo jer je meč trebao biti sunaslovna, a ne naslovna borba večeri. Naime, s obzirom da se ne radi o meču za titulu, UFC inzistira da PPV eventi budu predvođeni upravo mečevima koji za ulog imaju pojas UFC prvaka. Irac se nije htio pomiriti s drugom pozicijom na popisu borbi.

(VIDEO) Definitivno je propao meč McGregor vs. Cerrone, Rogan otkrio zašto se to dogodilo!

“Conor se ne želi boriti osim ako nije glavna borba večeri. Ne znam radi li se o njegovom egu ili o nekakvom statusu za njega. Mene boli briga. Borit ću se protiv bilo koga, bilo kada i bilo gdje. I stojim pored te izjave”, otkrio je razočarani Cerrone i dodao:

“Čini se da je on primadona i da jedino želi glavne pozicije na eventima. Ne znam. Svi smo čekali Conora za travanj, a sada kaže da nije spreman. Ne znam kako možeš reći da ćeš se boriti bilo kada. protiv bilo koga i onda kažeš sljedeće da nisi baš spreman za baš taj meč.”

“Kauboj” je razočaran i čitavim scenarijem jer je McGregor bio taj koji je predložio meč protiv Cerronea nakon što je ovaj odradio impresivan posljednji nastup.

“Ono što me najviše iritira jest to što je sada zašutio nakon što je sam počeo pričati o tome. Razumijem da on želi istati bitan i relevantan, ali onda nakon toga ne možeš samo zašutiti i nestati. Skupi muda i bori se!”, zaključuje UFC veteran.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI