Cerrone otkrio datum borbe protiv McGregora?

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.02.2019 20:53h Autor:

Donald Cerrone

Borba Donalda Cerronea i Conora McGregora trenutno je najveća mistika svjetskog MMA-a. Sve informacije govore da će se ta borba održati, no nije bilo poznato kada i gdje. Sve do sada, kada se čini da je Kauboj otkrio nešto o vjerojatnom datumu održavanja borbe. I on itekako ima smisla.

Otkako je Donald Cerrone ostvario svoju posljednju pobjedu, nakon koje je prozvao McGregora, a Irac to prihvatio, jasno je da će UFC pokušati organizirati ovu borbu. Tu istu borbu želi i većina fanova pa je jasno kako su sve predispozicije tu. Upućeni izvori kažu da se cijelo ovo vrijeme pregovara te da je pitanje vremena kad će se znati više.

Prvobitno se spominjao UFC 236, ali sada je već jasno kako se tamo borba neće održati. UFC 237 se održava u Brazilu, a iako je McGregor rekao da bi tamo volio nastupiti, jasno je kako je u pitanju trenutni hir. UFC 238 u Chicagu izgleda zanimljivo, no naravno da puno zanimljivije izgleda UFC 239. To je priredba koja će se održati prve subote u srpnju, u sklopu tradicionalnog “International Fight Weeka”.

Upravo na taj event je ciljao Cerrone svojom današnjom Instagram objavom. Na njoj se nalazi boca njegovog glavnog sponzora, piva Budweiser. Pokraj nje je boca Proper 12 viskija, pića u vlasništvu Conora McGregora. Poruka pokraj toga bila je jasna:

“Budweiser vs. Proper Whiskey. 6. srpnja”, napisao je Cerrone.

McGregoru bi to bio drugi nastup u sklopu International Fight Weeka. Prvi put je nastupio 2015., na UFC 189 eventu. To je onaj event na kojem je savladao Chada Mendesa, a isti je ostao u pamćenju kao jedan od najboljih evenata u povijesti UFC-a. Godinu kasnije, tog vikenda održan je veliki UFC 200, dok iduće dvije godine promocija baš nije imala sreće. 2017. su UFC 213 uništile ozljede, a prošle godine priredba predvođena Cormierom i Miočićem nije postigla željeni uspjeh. Ove godine UFC namjerava ne propustiti veliku priliku koju taj datum pruža, a Conor McGregor najsigurnija je opcija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI