Cerrone očekuje borbu za pojas: “Napravit ću show protiv Masvidala, a onda želim Woodleyja”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2017 18:01h Autor:

Donald Cerrone (Instagram)

Donald Cerrone u UFC-u ima 19 pobjeda i samo četiri poraza, a prije godinu dana prvi put se borio za pojas lake kategorije kada ga je nokautirao bivši prvak Rafael dos Anjos.

“Cowboy” je odmah zatim prešao u velter i u posljednjih jedanaest mjeseci nanizao još četiri pobjede (Alex Oliveira, Patrick Cote, Rick Story, Matt Brown) od čega posljednje tri nokautom. Na UFC on Fox 23 borit će se protiv Jorgea Masvidala 28. siječnja, što će mu biti peta borba u manje od godinu dana. Ako pobijedi, smatra da ga čeka borba za pojas kojeg trenutno drži Tyron Woodley.

Najavljujući borbu protiv Masvidala Cerrone je rekao: “Bolji sam od njega u svakom pogledu. Izaći ću tamo i napraviti show za svoju publiku, a onda u ožujku nastaviti s planom, tada želim borbu protiv Woodleyja”.

“Masvidal je jedini luđak koji je želio prihvatiti borbu sa mnom. Znate da je lud kada prihvaća tu borbu pet tjedana prije, ali bolji sam od njega, od glave do pete. Ako borba ode u parter, hrvanje, udaranje, kardio, svejedno – bolji sam. Bit će zabavno u Denveru, razvalit ćemo dvoranu”, poručio je Cerrone.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI