Cerrone objasnio zašto je smanjio ritam nastupa: Dana White mi je zabranio da se borim

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.05.2017 18:54h Autor:

Donald Cerrone

Gotovo šest mjeseci proći će između prethodne i iduće borbe Donalda Cerronea, što je podosta iznad prosjeka koliko vremena prolazi između njegove dvije borbe. On kaže kako to nije bila njegova, nego odluka Dane Whitea.

Nakon četiri sjajne pobjede u velter kategoriji, Donald Cerrone imao je izuzetno loš dan krajem siječnja, kada je prekidom u drugoj rundi poražen od Jorgea Masvidala. U svom stilu, htio se vratiti borbama vrlo brzo nakon toga, no za njega nema nastupa do 8. srpnja, kad će se na UFC 213 boriti protiv Robbiea Lawlera.

“Da se pitalo mene, ja bih se borio ranije. No, Dana White mi je rekao kako sam trenutno neko vrijeme u time outu. To mi je rekao odmah nakon borbe protiv Masvidala. Ja sam ga pitao mogu li ga nazvati i zatražiti borbu, on je rekao ne. Zamolio sam ga još jednom, on je još jednom rekao ne”, objasnio je za njega nevjerojatno dugu pauzu. Pauzu koja je došla nakon teškog poraza. Što je još gore, taj je poraz došao u njegovom rodnom gradu.

“Naravno da bi bilo sjajno da sam došao do pobjede kod kuće, no nekada moraš i dobiti malo po dupetu. Poraz je zaslužen. Doktor je došao do mene i pitao me jesam li dobro. Rekao mi je da napravim tri koraka naprijed ili će prekinuti borbu. Ja se ničega od toga apsolutno ne sjećam.”

Porazi su dio ovog sporta i Kauboj je toga svjestan. On jednostavno obožava biti MMA borac i obožava sve što taj sport nosi. Osim toga, dodao je jedan podatak, odnosno njegovo viđenje njega, koji samo dokazuje koliko ga i UFC cijeni:

“Ovaj sport je čudo, najbolja stvar na svijetu. To ja najstrašniji vlak emocija, uzbuđenja i zabave koji čovjek može zamisliti. Osim toga, zarađujem nevjerojatno dobre novce radeći to, tako da sam spreman boriti se što češće. Osim toga, ja sam jedan od rijetkih boraca na svijetu koji dobije batine i onda dobije borbu za prvog izazivača.”

8. srpnja je datum UFC 213 eventa, a po svemu sudeći, biti će riječ o spektakularnom programu, a dio njega su Donald Cerrone i Robbie Lawler. Kakva borba!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI