Cerrone o udruzi boraca nakon šefovih komentara: Nisam ni znao da sam u odboru, ne planiram surađivati sa svim ljudima koji su umiješani

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.12.2016 16:29h Autor:

Donald Cerrone

Predsjednik UFC-a Dana White ostao je razočaran kada je saznao da je Donald Cerrone jedno od zaštitnih lica novoosnovane udruge boraca MMAAA-e. “Cowboy” se javio iz Toronta, gdje se ovog vikenda na UFC-u 206 bori s Mattom Brownom, i na UFC Unfiltered podcastu pomalo oprao ruke, rekavši da nije znao za svoje mjesto u odboru Udruge, i da ne želi imati  nikakve veze s Bjornom Rebneyem.

“Što se Udruge tiče, Georges St-Pierre i Tim Kennedy su me pitali želim li sudjelovati. Nisam znao da ću sjediti u odboru. To me pomalo iznenadilo. Pričao sam danas s Danom preko telefona. Dolazi u Toronto i porazgovarat ćemo uz večeru. Postoji puno stvari koje su po meni potrebene ovom sportu, znate, penzija, zdravstveno osiguranje, stvari koje trebamo.”

Cerrone je uz St-Pierrea, Kennedyja, T.J. Dillashawa i Caina Velasqueza prošlog tjedna javnosti predstavio MMAAA na telefonskoj press konferenciji. Uz peteročlani odbor stajao je i omraženi osnivač i bivši predsjednik Bellatora, Bjorn Rebney, koji će Udruzi pomagati u ulozi savjetnika.

“Nisam tamo sjedio i govorio,’Danas idemo u štrajk, trebamo više love.’Uopće nisam to rekao. Tamo su bili neki ljudi s kojima nemam namjeru surađivati, neću nikoga imenovati. Ja sam bio tamo, ne zato da sjedim u odboru, već zato da kažem svoje mišljenje.”

Razočarani White je na Unfiltered podcastu spomenuo i da je jednom prilikom potrošio 100 000 dolara vlastitog novca na odvjetnike kako bi Cerronea izvukao iz nekakvih problema u kojima se našao. Whiteu je smetalo što ga “Cowboy” uz tako blizak odnos koji maju, nije barem nazvao i rekao mu da će izaći u javnost kao član sUdruge profesionalnih MMA boraca.

“UFC je bio dobar prema meni. Ne mogu se žaliti, daju mi što želim. I kao što je Dana rekao, Ja sam ga zvao i on mi je pomogao. To je istina. Bio sam u nevolji i on je angažirao najbolje odvjetnike i spasio moju guzicu. Dana je rekao da mogu raditi što god želim. Imamo dobar odnos, i vjerojatno je u pravu, trebao sam ga nazvati i reći mu što planiram napraviti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI