Cerrone nije zabrinut zbog prihvaćanja borbe s Hendersonom: To je dvosjekli mač

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.01.2015 18:24h Autor:

Donald Cerrone

Većina boraca se veseli odmoru nakon pobijede, iako nekad taj odmor bude nekoliko dana prije povratka u dvoranu. No, to nije slučaj s Donaldom Cerroneom koji se odmah nakon meča s Mylesom Juryom vratio u dvoranu i bacio na skidanje kila jer je tri dana poslije pobjede na UFC-u 182 prihvatio meč s Bensonom Hendersonom koji će se održati 19. siječnja u Bostonu.

Sve je to stav i duh popularnog "Kauboja", koji nije zabrinut jer je prihvatio borbu samo dva tjedna prije meča s protivnikom koji ga je već dva puta pobijedio.

"Zašto ne prihvatiti borbu?", pitao je Cerrone. "U formi sam. Benson je opasan borac. Ne bih trebao prihvatiti borbu tako kratko prije održavanja, ali to je dvosjekli mač i za njega jer se nije spremao za mene."

Cerrone i Henderson su se dva puta borili pod okriljem WEC-a i oba puta je slavio Benson. Njihova prva borba iz 2009. se smatra najboljom borbom u povijesti WEC-a.

S međusobnim skorom 0-2 za Hendersona, "Kauboj" je svjestan da mora promijeniti svoj pristup borbi.

"Moj mentalitet je drukčiji nego prije. U prvoj borbi sam dozvolio Bensonu da se igra s mojim gardom i da radi na submissionima. To sranje se neće opet dogoditi", rekao je Donald.

UFC Fight Night 59 predvode Conor McGregor i Dennis Siver.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI