Cerrone: Ne biram protivnike i prihvaćam svaki izazov

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2014 18:55h Autor:

Donald Cerrone

Donald Cerrone se sutra bori protiv Adriana Martinsa, a u najavi meča rekao je da nikada nije čuo za svog protivnika i da ga nije briga s kim se bori tj. da će se boriti protiv svakoga tko želi borbu s njim.

Nakon što je izjavio da je ostao bez svih novaca i da želi što više borbi u 2014. godini, Donald Cerrone se sprema odraditi prvu od njih, a protivnik mu je Brazilac Adriano Martins. Iako je riječ o opasnom protivniku respektabilnih rezultata, Cowboy nije pokazao poštovanje prema svom protivniku.

"Nikada nisam čuo za njega, nije me ni briga. Važno je samo da se pojavi u kavezu u subotu navečer", rekao je Ceronne i dodao: "Ako se tko želi boriti sa mnom, pristajem. Nije mi važno paziti na moj ranking, birati protivnike iz topa 10 ii sl. Želim se samo boriti."

Cerrone se na kraju osvrnuo na priču da je ostao bez novaca. "Nisam ostao bez ičega, kako su neki shvatili, i sigurno me nećete vidjeti gdje prosim na ulici. Ja sam novce kvalitetno potrošio. Ne izlazim i ne trošim novce na takve stvari, ja sam si kupio kuću te potrošio na još neke svoje strasti kao što su automobili, kamioni, brodovi. To sve posjedujem i ne smeta mi što sam potrošio na te stvari, jer sam si to želio priuštiti."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI