Cerrone naoružan do zuba: Bez obzira na pokolj nema šanse da mi uzmu moja 44 komada!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.12.2012 08:58h Autor:

Donald Cerrone

U SAD-u trenutno traje velika medijska, ali i politička kampanja da se postrože uvjeti prema kojima trenutno praktički svatko može biti vlasnik vatrenog oružja, ali to u određenim krugovima nailazi i na žestok otpor.

Zagovornik trenutne prilično liberalne situacije definitivno je i UFC-ov borac Donald Cerrone. Nitko nije iznenađen što je i on jedan od vlasnika vatrenog oružja, no ipak je iznenadio informacijom o kolikoj se količini radi.

U jednom razgovoru s MMA fanovima postavljeno mu je i pitanje o nedavnim pokoljima koji su se dogodili u SAD-u s naglaskom na strašan zločin u vrtiću i školi, kada je gotovo 30 djece ubijeno. No, Cerrone ipak ostaje pri svome i nema namjeru vratiti oružje.

"Nema šanse da uzmu moje oružje. Imam 44 komada oružja i ne dam ih! Ono što moraju promijeniti je donijeti strože propise tko smije imati oružje. No, postoje Amerikanci poput mene koji su odgovorni i kojima se oružje ne smije uzeti. Čak i ako to postane protuzakonito, neće uzeti moje oružje!", odlučan je Donald.

Svoju iduću borbu Cerrone bi trebao odraditi protiv Anthonyja Pettisa na UFC on Foxu 4 koji se održava 26. siječnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI