Cerrone ljut jer ne smije jahati bikove

UFC 25.10.2012 05:32h Autor:

Donald Cerrone

UFC želi smanjiti broj ozljeda boraca koji imaju ugovorene mečeve, pa su im u novim ugovorima počeli braniti bavljenje nekim ekstremnijim sportovima.

Ogroman broj mečeva otpao je već ove godine zbog velikog broja ozljeda boraca koji su imali dogovorene nastupe, nerijetko se radilo i u glavnim mečevima večeri. Situacija je postala toliko ekstremna, da se čak i prvi put u povijesti otkako je UFC pod braćom Fertitom morala jedna cijela priredba otkazati.

Kako bi smanjili mogućnost da se takvo što ponovi u budućnosti, UFC je odlučio u sve nove ugovore dodati jedan novi članak kojim se borcima brani bavljenje nekim aktivnostima, pogotovo ekstremnim sportovima. Donald Cerrone zbog toga je prilično nezadovoljan.

"Mislim da bismo trebali moći živjeti kao što smo do sada. No, razumijem i njihovu stranu da bi se borci ipak trebali paziti nakon što dogovore meč", smatra Cerrone, kojeg je na razgovor o ovoj temi potaknuo dolazak profesionalnih jahača bikova u njegov grad, a to je nešto u čemu se očito želi okušati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI