Cerrone: Khabib je već tri puta odustao od borbe protiv mene

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2014 17:08h Autor:

Donald Cerrone

Donald Cerrone je već odradio tri UFC borbe ove godine, no kaže kako je već spreman za četvrtu. Jako mu je žao što ta neće biti protiv Khabiba Nurmagomedova, koji je otkazao borbu tik nakon što su je dogovorili.

Kauboju je jako žao što se neće sastati sa neporaženim dagestanskim hrvačem, a kako kaže, ovo se nije prvi puta dogodilo: "Ovo je već treći puta da smo on i ja potpisali ugovor za borbu, a da je on otkazao. Razočaran sam, veselio sam se toj borbi, no što se može."

"Prošli put je otkazao zbog Ramazana, odnosno zbog pridržavanja religijskih običaja, sad je tu ozljeda, a prvi puta se ni ne sjećam što je bilo", rekao je.

Cerroneov plan je bio odraditi šest borbi ove godine, a da se pitalo samo njega, on bi to vjerojatno i ostvario. Ovako je na "tek" tri, no kad ga pitaju kad će se boriti idući puta, odgovor je uvijek isti: "Mogu i sutra, samo recite gdje i kada. Protivnik nije bitan, borit ću se s kim god treba."

Tako je to s Kaubojem, koji je još jednom poručio svim borcima koji bi se voljeli susresti s njim: "Jednostavno je, nazovite Danu i zamolite ga za borbu sa mnom. Ja sam spreman i prihvatit ću svakoga tko se želi boriti."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI