Cerrone ima zanimljivu poruku za vas u slučaju da nećete gledati njegov meč s Lawlerom

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.05.2017 12:29h Autor:

Robbie Lawler i Donald Cerrone

Meč između Robbiea Lawlera i Donalda Cerronea zakazan je za UFC 213. Ova dva beskompromisna udarača će sigurno prirediti pravi ‘vatromet’ u Oktogonu. Ovaj meč se ne propušta!

Fanovima koji misle propustiti ovu borbu, Cerrone je poslao poruku na uvodnoj press konferenciji za UFC 213:
“Jebački sam nabrijan. Ovo će biti uzbudljiva borba. Ne znam zašto me uopće tjeraju da promoviram ovu borbu. Ako ste MMA fan znate o čemu se radi i gledat ćete borbu sigurno, a ako nećete, e onda se jebite”- prenio je Cerroneovu poruku ‘MMA Fighting’

Uistinu, ova borba teško da će razočarati MMA fanove. Oba borca su poznata po beskompromisnom stilu borbe, agresivnosti i vrhunskim udaračkim tehnikama.
Kada sve to uzmete u obzir, nema šanse da se između ove dvojice u ringu ne dogodi pravi rat.

“Idem se potuči s jednim od najboljih udarača, stat pred njega, udarat i pružit ljudima šou. Ovo je borba po mojem ukusu, to je ono što volim. Nigdje drugdje ne bih rađe bio nego u oktogonu s jednim od najboljih boraca u povijesti. Obožavam ovo”- dodao Je Cerrone.

Lawlera je nedavno, u meču za titulu, porazio Tyrone Woodley. Robbie je trenutno rangiran kao treći izazivač u UFC-ovoj velter diviziji. Cerrone se po tablici izazivača u velteru uspinjao nevjerojatnom brzinom dok nije udario u zid u obliku Jorgea Masvidala, od kojeg je izgubio u posljednjoj borbi te se udaljio od borbe za pojas.

“Neki ljude žive za trenutak kada će osvojiti pojas, to im je misija u životu. Borbe su za mene zabava i volim to, ali to je samo nešto čime se bavim. To mene ne odrđuje kao osobu, ne ispunjava me to do kraja. Na kraju krajeva, ako osvojim pojas super, ako ne, opet dobro. Doslovno ne postoji mjesto gdje bi rađe bio 8. srpnja nego u oktogonu. Obožavam to, to je moja strast, radim ono što volim. Ljudi mi govore da bih trebao smanjiti tulumarenje i piće. Nema šanse, jebite se, radim sve po svome i uživam”- zaključio je Cerrone pred okupljenim novinarima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI