Cerrone ima savršen plan: Prebiti McGregora i spremiti milijune

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2015 21:32h Autor:

Donald Cerrone

Donald Cerrone nije sretan s ponašanjem Rafaela Dos Anjosa, odnosno s razlikom između toga kakav je u javnosti, a kakav u medijskim izjavama. Isto tako, jedva čeka dolazak Conora McGregora u laku kategoriju i priliku za borbu protiv njega.

Iako njihova borba za naslov još uvijek nije službeno dogovorena, jasno je da će Donald Cerrone i Rafael Dos Anjosa biti idući par u lakoj kategoriji. Zanimljivo, upravo je Dos Anjos posljednji borac koji je savladao Cerronea, prije nego je ovaj krenuo u seriju od osam uzastopnih pobjeda.

"Rafael Dos Anjos me izluđuje. Kad smo se sreli u Las Vegasu na Fan EXPO-u bio je raspoložen, šalili smo se i razgovarali i komentirali kako bi bilo vrijeme da već dobijemo datum naše borbe. No, onda odmah nakon toga, kad je došao kući, na Twitteru je napisao kako će me razbiti i kako će biti 0-2 u našim borbama", ispričao je Cerrone, a onda se obratio i samom prvaku:

"Kujo jedna, kad smo negdje zajedno, onda šutim, a čim okrenem leđa pišem gluposti po Twitteru. Iduči put kad vidim Rafaela Dos Anjosa morat ću se suzdržati da ga ne udarim u lice. Vidjet ćeš me kučko. Isto tako ako jednog dana budem imao priliku za borbu s McGregorom, nema šanse, s Kaubojem ti to ne prolazi."

Conora McGregora je zapravo spomenuo Chael Sonnen, s kojim je Cerrone vodio razgovor. Kauboj se zapravo veseli njegovom možebitnom dolaskom u laku kategoriju te potencijalnoj borbi protiv njega.

"Conor je jako kvalitetan kad treba pričati sranja. Ako bi to radio protiv mene, sigurno mu ne bi prošlo. A ako nam se putevi ikad susretnu, nitko sretniji od mene. Dobit ću priliku razbiti ga i začepiti mu gubicu, a usput i zaraditi koji milijun dolara", rekao je na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI