Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cerrone ima plan za borbu odmah nakon New Yorka: Demian Maia na UFC 207 mi izgleda jako dobro | Fight Site

Cerrone ima plan za borbu odmah nakon New Yorka: Demian Maia na UFC 207 mi izgleda jako dobro

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2016 19:43h Autor:

Donald Cerrone

Iako ga tek čeka borba na UFC 205 protiv Kelvina Gasteluma, Donald Cerrone već ima plan za odraditi još jednu borbu do kraja godinu, a kao najbolje opcija mu izgleda UFC 207 i Demian Maia s druge strane.

Cerrone je ove godine postao velteraš, a do 77 kilograma mu ide jako dobro. Ostvario je tri pobjede, a na UFC 205 ide po četvrtu. Tamo ga čeka Kelvin Gastelum, no Kauboj ne misli stati na tome. Broj pobjeda u velteru koji on planira imati do kraja godine je pet.

“Ono što želim nakon UFC 205 i što mi ima najviše smisla je Demian Maia. Zanima me može li biti spreman za 30. prosinca i UFC 207. Gledam ga kako nastupa i jednostavno razvaljuje tipove ispred sebe pa je logično kako se želim boriti protiv njega. On je i idući borac na redu za napad na titulu i mnogi ga se ljudi boje zato što je tako dobar. Ja ne, meni se to sviđa i zato se želim boriti protiv njega”, rekao je Cerrone.

To bi značilo kako se trenutno i dalje vidi u velteru, iako je spominjao da planira lutati između lake i veltera, odnosno boriti se tamo gdje mu bude bolja ponuda i primamljivija borba.

“Čovječe, da mi se ponudi dobra lova, spustio bih se ja i u perolaku, ne bih imao problema s tim. Naravno, namučio bih se, jer evo me ovdje danas, imam oko 80 kilograma, a jedem što želim. Zbog toga mi se trenutno sviđa boriti se što teži”, dodao je.

Cerrone se trenutno nalazi na šestom mjestu ljestvice velter kategorije. Pobjeda protiv Gasteluma mogla bi mu otvoriti mjesto u Top 5, a tada je i borba protiv Maie vrlo realno opcija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI