Cerrone ima plan za 2017. godinu: Želim nastupiti šest puta, između ostalog osvojiti naslov i tri puta ga obraniti

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.01.2017 11:12h Autor:

Donald Cerrone

Idući vikend čeka ga borba protiv Jorgea Masvidala, no Donald Cerrone u glavi je već posložio scenarij za 2017. godinu. Iako ono što je isplanirao zvuči nerealno, od Kauboja zapravo nije za čuditi se.

Cerrone nije prvi puta izjavio kako nakon borbe koja mu slijedi odmah želi idući, a takav je najčešće i nakon obavljenog posla. Samouvjereno prilazi svakom protivniku, pa tako ne postoji iznimka niti u slučaju Jorgea Masvidala.

“Nakon što riješim Masvidala, želim se boriti već u ožujku, ako je moguće na UFC 209. Woodley i Thompson se tamo bore, pa mislim da trebaju dobiti i izazivača. Nadam se da će Demian Maia biti raspoložen povući obarač i ne samo čekati, ali može i Robbie Lawler. Tko god je ispred mene na ljestvici, može. No, glavno je boriti se, totalno nebitno protiv koga.”

Objasnio je zašto misli da zaslužuje doći na jednu borbu od napada na titulu, no onda je iznio i cijeli ovogodišnji plan do kraja.

“Nick Diaz i Demian Maia su odbili Robbiea Lawlera. Znate li tko ga nije odbio? Ja, naravno. Mene je oduševila samo ideja te borbe i ne bojim se nikoga. Robbie mi je jako drag tip, no naravno da ću se boriti protiv njega. Idemo napraviti bilo što, ako mogu imati šest borbi u ovoj godini, moji treneri i ja bit ćemo sretni. Neki plan bi bio odraditi borbu za izazivača, osvojiti titulu i obraniti ju tri puta do kraja godine. Spreman sam za takav scenarij!”

Poznavajući UFC i koliko ne vole pretjerivati s borbama za titulu (gotovo niti jedan prvak ne brani pojas više od dva puta u jednoj godini), ovo je podosta nerealan plan, no tko zna, kad je Kauboj u pitanju možemo biti sigurni samo oko jedne stvari. Da će u kavezu pružiti ono zbog čega fanovi plaćaju ulaznice!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI