Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cerrone i White odradili privatni razgovor: Znam da sam ga razočarao, nisam se dobro osjećao | Fight Site

Cerrone i White odradili privatni razgovor: Znam da sam ga razočarao, nisam se dobro osjećao

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2016 19:46h Autor:

Donald Cerrone

Donald Cerrone i Dana White upali su u male razmirice nakon što je Kauboj pristupio novoosnovanoj udruzi boraca. No, čini se da su nakon razgovora u Torontu sve riješili.

Cerrone se tamo borio protiv Matta Browna i savladao ga nokautom, čime je došao do četvrte pobjede otkad je pristupio velter kategoriji. Sve četiri ostvario je prekidom i sve četiri ove godine. No, tri dana prije toga imao je razgovor sa svojim šefom:

“To je prošlo jako dobro, Dana me odvukao sa strane tijekom medijskog dana i razgovarali smo između 15 i 20 minuta. On je sretan čovjek, ja sam sretan čovjek. Razgovarali smo o tome što je želim te što on očekuje od mene. I prošlo je 1000% dobro, on i ja smo uvijek bili u dobrim odnosima. Ovo me je podsjetilo na situaciju kad napraviš nešto što se ne sviđa tvom ocu, a on te ne kazni nego ti samo kaže koliko si ga razočarao, a to je zapravo još gore. To je on napravio meni i bilo je kao da sam dobio šamar u licu. Trebao sam mu reći što namjeravam i pitati ga za mišljenje. Nisam i pogriješio sam, no što je tu je. Bitno da smo sve između sebe riješili.”

Ipak, mnogi smatraju kako Cerrone nije zaradio bonus upravo zbog te cijele situacije s udrugom. White nije još ništa rekao po pitanju ovog razgovora i toga u kakvim je sada odnosima s jednim od svojih najboljih i svakako najaktivnijih boraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI