Cerrone i Nate Diaz verbalno dogovorili borbu u srednjoj kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.03.2019 22:13h Autor:

Nate Diaz i Donald Cerrone

Vrlo zanimljiv razgovor dogodio se prošlog tjedna, a njegovi akteri bili su Donald Cerrone i Nate Diaz. Čini se da su njih dvojica raspoloženi za odraditi revanš svoje borbe iz 2011. godine, no Diaz ima jedan vrlo zanimljiv uvjet. Spreman se boriti samo u srednjoj kategoriji.

Među mnogim neobičnim zahtjevima i izjavama Natea Diaza sad se našla još jedna. Naime, prema informacijama koje je prenio Brett Okamoto s ESPN-a, Nate Diaz raspoložen je za boriti se. Ipak, za to bi imao jedan vrlo zanimljiv uvjet. Borba bi morala biti u srednjoj kategoriji. Okamoto je zapravo na Twitteru otkrio što mu je ispričao Donald Cerrone osobno.

U pitanju je razgovor koji je Kauboj obavio s Nateom Diazom. Obojica su bili prisutni na UFC 235 priredbi te su se susreli i ugodno porazgovarali. Prema onome što je Cerrone ispričao, on je upitao Diaza kad će se ponovno boriti, da bi mu ovaj odgovorio kako to nije do njega, nego do UFC-a. Cerrone mu je nakon toga rekao da se spreman boriti protiv njega, da bi Diaz rekao kako može, ali u srednjoj kategoriji. Kao objašnjenje toga je rekao da više nikada ne namjerava skidati kilograme za borbu. Završilo je sve tako da je Cerrone rekao kako mu to odgovara.

Cerroneu je propala borbu protiv Conora McGregora za koju je bio u pregovorima te traži iduću priliku za što skoriji nastup. Izjavio je kako se vratio u laku kategoriju s ciljem da dođe do pojasa te je u siječnju fenomenalnom izvedbom savladao Alexandera Hernandeza. No, čini se kako je za revanš protiv Diaza spreman na razne ustupke. Ipak, čini se kako Dana White baš i nije raspoložen imati posla s Diazom.

Prva borba Diaza i Cerronea održana je 30. prosinca 2011. godine. Bila je to sunaslovna borba priredbe koju su predvodili Alistair Overeem i Brock Lesnar. Diaz je tim putem slavio sudačkom odlukom nakon tri runde, a obojica su nagrađeni bonusom za borbu večeri. Nema nikakve sumnja kako bi i njihova druga borba bila pravi spektakl.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI