Cerrone dobio novog protivnika, Edsona Barbozu

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.02.2014 19:38h Autor:

Edson Barboza

Samo nešto više od tjedan dana nakon što je, poslije pobjede protiv protiv Martinsa, još jednom izjavio da se ove godine želi boriti šest puta, Donald Cerrone je saznao ime svog novog protivnika, a to je atraktivni Brazilac Edson Barboza.

Donald Cerrone se uistinu ne misli odmarati, a sada je saznao i ime svog novog protivnika te može krenuti u pripreme za tu borbu. Edson Barboza (13-1, 6-1 u UFC-u) je njegov novi protivnik i garancija da će Cerrone sudjelovati u još jednom pravom "stand up" ratu.

Barboza u ovu borbu ulazi nakon kontroverzne pobjede većinskom odlukom protiv Danny Castilla. Naime, Barboza je dobio borbu dobivši 2. i 3. rundu, no nakon što je doživio potpuno demoliranje od strane Castilla u prvoj. No, ta prva je samo kod jednog suca bodovana s 10-8 te je Barboza pobijedio, iako su se nakon borbe svi mediji složili da je prva runda trebala biti 10-8 te tako i borba neodlučena. Barboza je inaće i jedini borac u povijesti UFC-a koji je dvije borbe dobio na način da je "nokautirao" protivnika "low kickovima".

Event na kojem će se ovaj susret održati je UFC on Fox 11, kojeg 19. travnja predvode Travis Browne i Fabricio Werdum, a potvrđena je i borba Mieshe Tate i Liz Carmouche.

A u videu se podsjetite najboljeg nokauta 2012. godine, kada Terry Etim nije bio spreman na Barbozin kružni udarac nogom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI