Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Čelnik WWE-ja znakovitom izjavom zabrinio Lesnarove UFC fanove | Fight Site

Čelnik WWE-ja znakovitom izjavom zabrinio Lesnarove UFC fanove

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2018 16:19h Autor:

Brock Lesnar

Brock Lesnar se nedavno vratio u USADA-in anti-doping program, što znači da bi najranije u siječnju mjesecu iduće godine, ako sve bude u redu, mogao ponovno nastupati u UFC-u! No, pravo pitanje koje si mnogi postavljaju, pa i pripadnici sedme sile, glasi : Je li Lesnar sve dogovorio i s aktualnim poslodavcem WWE-jem?

Naime, tijekom svoje paralelne karijere u WWE-ju i UFC-u, bivši prvak je vrlo vješto “žonglirao” između dva poslodavca. Kada je pregovarao s WWE-jem, ucjenjivao ih je s elitnom svjetskom MMA promocijom, a kada bi pregovarao s UFC-om, njih bi ucjenjivao pro-wrestling organizacijom.

Dojma smo da je možda i sada tako jer reakcija generalnog menadžera WWE RAW-a, Kurta Anglea, ne ostavlja dojam da je kečerska organizacija sretna zbog njegovog odlaska i da su ga spremni tek tako pustiti. Dapače, sada više nije jasno je li Lesnar uopće dogovorio detalje transfera s ljudima iz WWE-ja?

Odgovarajući na pitanje što misli o meču između Lesnara i Cormiera u UFC-u, koji bi navodno trebali gledati u veljači 2019. godine, Angle je odgovorio kratko, ali prilično jasno…

“To bi mogla biti jako dobrao borba! Ali ako se održi! Ja bih ipak preferirao gledati i dalje Brocka isključivo u WWE-ju!”, izjavio je Angle.

Podsjećamo kako je Lesnar i dalje univerzalni WWE prvak, a svoj pojas će morati braniti već tradicionalno na SummerSlam PPV priredbi koja slijedi ovog ljeta. Protivnik će mu biti ili Roman Reignes ili još jedan povremeni MMA borac – Bobby Lashley.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI