Cejudo zavodi bivšu djevojku Johna Cene koju je upoznao u avionu

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2019 11:14h Autor:

Cejudo i Bella

Henry Cejudo proživljava najbolje dane svoje MMA karijere. Proteklog vikenda je na UFC-ovoj premijeri na ESPN+ platformi šokirao svijet nokautiravši TJ Dillashshawa.

Ne samo da je tako obranio svoj pojas prvaka muha kategorije, Cejudo se ovim slavljem gurnuo među MMA elitu. Postao je čovjek koji je svladao prvaka više kategorije nakon što je detronizirao najboljeg MMA borca u povijesti Demetriousa Johnsona.

No, tu nije kraj lijepim stvarima koje su mu se dogodile. Gostujući u popularnoj emisiji Ariela Helwanija UFC prvak je u jednom trenutku spomenuo popularnu pro-hrvačicu Nikki Bellu, koju bi volio izvesti na večeru, a koju je sreo na aerodromu.

Vrlo brzo mu je odgovorila bivša djevojka Johna Cene i sestra Brie Belle koja također nastupa u WWE-u. Nikki je odgovorila preko svog Twittera čestitavši Cejudu na velikoj pobjedi. Nagovijestila je i da će mu poslati bocu vina, ali i da bi mogli otići na – piće!

“Vidjela sam tvoj intervju na Arielom podcastu i vau! Hvala ti puno! Čestitke na pobjedi, htjela bi vjerovati da sam ja bila tvoja sreća u to meču jer smo se sreli na aerodromu. Mogao bi me trenirati prije nego što se vratim u ring. Sigurna sam da bi mi mogao pokazati koji svoj potez. Ne znam, jednog dana bi možda mogli na piće…”, rekla je među ostalim Nikki Bella.

Očekivano, Cejudo je bio oduševljen!

“Moja sreća se nastavlja zahvaljujući Bella blizankama. Nikki, ne moram se više paziti kada je hrana u pitanju. Pustimo da vino teče u potocima, pustimo naše ruke, naše pojaseve da se ujedine… Osjetiš li ti što se tu kuha?”, odgovorio je u koketnom tonu UFC prvak što su prenijeli svi borilački mediji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI