Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cejudo: Totalno su me opljačkali! Dana White me zvao da mi se ispriča zbog suđenja | Fight Site

Cejudo: Totalno su me opljačkali! Dana White me zvao da mi se ispriča zbog suđenja

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.12.2016 13:16h Autor:

Henry Cejudo

Henry Cejudo je ostao šokiran kada su suci prošlog vikenda pobjednikom proglasili Joea Benavideza.

Prva dva izazivača muha kategorije obračunali su se u sunaslovnoj borbi The Ultimate Fighter 24 priredbe u Las Vegasu. Borba je završila podijeljenom odlukom sudaca u korist Benavideza, iako su mnogi ostali pod dojmom da je zlatni olimpijac u hrvanju, Cejudo, dobio barem dvije od tri runde. Jedan sudac je čak bodovao meč 30-26 za Benavideza!

U gostovanju na MMA Houru Cejudo, koji je s Benavidezom bio trener u 24. sezoni TUF-a, rekao je da ga je i predsjednik UFC-a Dana White nazvao i osobno mu se ispričao zbog (nepravedne) odluke.

“Znate koliko je sati kad vas “ujak” Dana White nazove da vam se ispiča zbog suđenja. To se dogodilo jučer kad sam poslao Dani poruku. Rekao sam,’Hvala vam na prilici. Borio sam se poput ratnika. Nadam se da je bilo zabavno.’

Doslovno me nazvao nakon dvije sekunde i rekao,’Slušaj Henry, ispričavam se. Iskreno mi je žao. Ti si dobio tu borbu. Svi s kojima sam pričao- Sean Shelby (matchmaker) je rekao da si pobijedio, svi ljudi uz kavez, nitko u dvorani nije mislio da si izgubio.'”

Cejudo je uvjeren da je učinio veću štetu i samim time dobio sve tri runde. Također sumnja da je odluka Atlatske komisije Nevade možda bila i osobna budući da je javno podržao Nicka Diaza kada je dotična komisija borca iz Stocktona suspendirala na pet godina zbog testa pozitivnog na marihuanu. U svakom slučaju, Cejudo više ne vjeruje komisiji i u budućnosti se ne planira boriti u Las Vegasu.

“Ne znam što su suci vidjeli. Dobio sam svaku rundu, uputio sam sve značajne udarce i jednostavno mislim da je to bila potpuna pljačka. Sramota je što su ovi suci voljni raditi. Pitam se jeli to zato što ssam podržao Nicka Diaza u slučaju s Atletskom komisijom Nevade. Ne znam zamjeraju li mi još uvijek zbog toga. Definitivno se želim ponovno boriti protiv Benavideza, ali neću se boriti u Vegasu.”

Cejudo je tako doživio drugi uzastopni poraz u karijeri, zapravo, drugi poraz općenito. Prije Benavideza, u borbi za naslov ga je zaustavio prvak “Mighty Mouse” Johnson te mu profesionalni skor sada iznosi 10-2.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI