Cejudo protiv Camusa u Meksiku na UFC 188

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.04.2015 15:02h Autor:

Henry Cejudo

UFC je ipak odlučio malo usporiti uspon Henrya Cejuda prema vrhu muha kategorije te su mu za idućeg protivnika namijenili Chica Camusa, koji se nalazi na 14. mjestu službene ljestvice. Borba će se održati na UFC 188 u Meksiku.

Iako je u svojoj posljednjoj borbi savladao prethodnog izazivača, Chrisa Cariasa, i to u borbi gdje je prezentirao potpunu dominaciju, izgleda da će napad na vrh muha kategorije ipak biti malo duži nego što je Henry Cejudo mislio. Umjesto Top 5 protivnika, kakvom se nadao, organizacija mu je namijenila Chica Camusa, borba s ruba Top 15 poretka.

Camus je u muha kategoriji debitirao prošle godine, kad je odlukom savladao Brada Picketta, a odmah se našao na ljestvici. No, to je borac koji je do sad, nastupajući u muha kategoriji, većinom postigao prosječne rezultate te mu skor u karijeri iznosi 15-5.

Cejudo je trenutno veliki hit i iz toga razloga čudi što ga UFC nije odlučio upariti s nekim borcem koji bi pomogao brzom napadu na vrh, nego su mu postavili borbu u koju će uči kao veliki favorit. Reklo bi se kako im je ipak trenutno važniji Cejudu stvoriti još impresivniji skor, budući da je u karijeri odradio tek osam borbi.

UFC 188 je event na kojem će se borba održati, a njega predvode Cain Velasquez i Fabricio Werdum. Sve će se to dogoditi 13. lipnja u Mexico Cityu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI