Cejudo otkrio hoće li se boriti na UFC 218: Sretan sam što sam ostao živ!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2017 18:56h Autor:

Henry Cejudo

Henry Cejudo progovorio je o dojmovima nakon što se našao u situaciji opasnoj po život, iz koje se na kraju izvukao s opekotinama na nogama. UFC-ov borac je isto tako otkrio hoće li se boriti na UFC 218 eventu, gdje ima ugovoren nastup protiv Sergia Pettisa.

Cejudo se fanovima obratio Instagram objavom, gdje je pokazao kako izgledaju njegove opekotine, a ispod slike je napisao nešto o tome kako se osjeća te o planovima oko svoje iduće borbe, koju je ugovorio za 2. prosinca protiv Sergia Pettisa.

“Pozdrav svima, želim vam se zahvaliti za ljubav i podršku. Noga mi nije slomljena, nego imam opekotine, biti ću dobro. Duga je to priča i viši ćete znati nakon što dam interview. Trenutno sam na putu u Brazil, gdje bih trebao krenuti obavljati posao na UFC 218”, objavio je Cejudo, čime je potvrdio kako borba ostaje u njegovim planovima.

Kasnije je Cejudo dao interview, u kojem je objasnio što se dogodilo u Kaliforniji te kako je došlo do situacije u kojoj je bio prisiljen skakati s drugog kata.

“Kada se oglasio alarm i kada je krenula evakuacija, pogledao sam kroz prozor i sve je bilo u redu. Mislio sam da je netko nehotično stisnuo alarm, pa sam se vratio u krevet. Kad sam se kasnije probudio sam imao što vidjeti. Vidio sam kuće koje gore, a onda sam pogledao lijevo i vidio sam kako pola hotela u kojem odsjedam gori. Bilo je strašno, uspio sam samo navući hlače i krenuti tražiti spas. Otvorio sam prozor i skočio dolje. Pao sam na trijem koji je već gorio i tu su došle opekotine. Spustio sam se dolje i nastavio bježati. Sve je oko mene gorjelo, bilo je grozno”, objasnio je Cejudo.

U hotelu je sa sobom imao zlatnu medalju osvojenu na olimpijskim igrama u Londonu, koja je na kraju vjerojatno otišla u nepovrat. O tome je još rekao:

“Medalje je samo predmet, ono što vrijedi su krv, znoj i suze koje sam uložio da bih došao do nje. Te uspomene ću uvijek nositi sa sobom. Ovo je tragedija, kao i ono što se dogodilo u Vegasu. Ne mogu žaliti za medaljom, glavna stvar je da sam preživio, sretan sam što sam izvukao živu glavu.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI