Cejudo nije slomio gležan, ali je u požaru ostao bez najveće dragocjenosti

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2017 11:49h Autor:

Olimpijac Henry Cejudo

UFC-ov “top contender” u muha kategoriji, Henry Cejudo, ipak nije slomio gležanj prilikom bijega od požara koji trenutačno bijesne u Sjevernoj Kaliforniji, kako su u utorak javili mnogi mediji.

Henry Cejudo slomio nogu nakon skoka s balkona!

Naime, njegov menadžer je nešto kasnije, u razgovoru za MMAFighting, potvrdio kako se Cejudo zaista našao u vrlo opasnoj situaciji, no nije stradao njegov gležanj već njegovo stopalo koje je opekao prilikom skoka i bijega iz hotela gdje je odsjeo.

No, to nije trenutačno najveća briga za Cejuda s obzirom da je u požaru uspio izgubiti podsjetnik na svoje najveće sportsko ostvarenje do sada – zlatnu olimpijsku medalju u hrvanju osvojenu 2008. u Pekingu. Prema riječima Cejudovog menadžera, medalja je stradala u požaru što je jako pogodilo UFC borca.

U posljednjem meču Cejudo je impesivno svladao Wilsona Reisa, a uskoro bi se trebao sučeliti sa Sergiom Pettisom na UFC-u 218, 2. prosinca u Detroitu. Nije jasno hoće li opekline utjecati na njegov nastup, no prema fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama, čini se da se ipak ne radi o problemu koji ne bi mogao biti riješen u narednih nekoliko tjedana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI