Čedo Pantić: Dokazao sam da sam najbolji borac u regiji, a Teo zaslužuje revanš

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2019 12:07h Autor:

Čedo Pantić i ekipa

Najbolji meč četvrtog Megdana pružili su Čedo Pantić i Teo Mikelić. Ponajbolji kickboksači u regiji odradili su fenomenalan okršaj, na kraju kojeg je slavio mladi borac iz Modriče. On nam je otkrio dojmove iz meča, pohvalio je svog protivnika te potvrdio kako ovo sigurno nije posljednji put da su se sastali u ringu.

Tri runde vrhunskog kickboxinga vidjela je publika u SPENS-u. Tako su se ostvarila očekivanja koja su se pojavila zapravo čim je meč ugovoren. Čedo Pantić na kraju je došao do najveće pobjede karijere u do sada najvećem meču karijere. To je i otkrio u svom Facebook statusu, kojim se obratio fanovima.

“Ovo je bila moja najveća prepreka i najveća pobjeda u karijeri. Pobijedio sam momka koji se borio u svim organizacijama, od Glorya nadalje. Dokazao sam još jednom kako sam najbolji borac regije u mojoj kategoriji. Ovo mi je velika odskočna daska za dalje i ne stajem, nego sada tek dajem gas. Ne bježim od izazova, tražim ih sam”, napisao je Čedo, uz zahvalu svojim fanovima i trenerima.

S Čedom smo razgovarali jutro nakon velike pobjede te smo ga upitali kako je vidio meč te što se iz njegovog kuta gledanja događalo kroz te tri runde.

“Ovo je svakako bio najtvrđi meč moje dosadašnje karijere. Tri runde smo se pametno i profesionalno nadmudrivali, udarci su konstantno bili oštri. U prvoj rundi sam čak primio toliko jak swing da me uzdrmalo, ali uspio sam to isfolirati da nitko ne primijeti pa čak niti Teo. Nakon toga sam počeo raditi bolje i eksplozivnije. Pobijedio sam čisto, Zelg i Teo su mi također rekli da sam bio bolji”, iznio je Čedo dojmove iz meča u kojem je dohvatio pobjedu čiju veličinu je zapravo teško kratko opisati, posebno u ovako ranoj fazi profesionalne karijere.

O svom protivniku, s kojim je od same najave borbe bio u vrlo konkretnom odnosu, ima samo najbolje moguće riječi. Bilo kao o osobi, bilo kao o sportašu.

“Teo je vrhunski sportaš i jako ozbiljan borac. Bilo mi je čast odraditi meč protiv njega. Bio sam na visini zadatka i ne pamtim kad sam se bolje osjećao. Napredujem svaki dan i već u ponedjeljak ću biti ponovno u dvorani. Mislim da je potpuno zasluženo ono što su mnogi rekli, a to je da je naš meč bio najbolji na cijelom programu. Pokazali smo fantastičan kickboxing i sve njegove čari”, ispričao je, nakon čega je bio upitan hoće li Teu dati priliku za revanš, kao što je ovaj nakon meča zatražio:

“Teo svakako zaslužuje revanš. Možda do njega neće doći odmah, ali sigurno ćemo se boriti ponovno.”

Čedo je nastupio na sva četiri dosadašnja Megdana te je od nepoznatog mladog borca izrastao u pravu regionalnu zvijezdu. Posebno je poznat u svojoj Modriči, gdje nije bilo osobe koja nije pokušala na bilo koji način pratiti ovaj meč. Sigurno će mu i doček nakon ovakve pobjede biti vatren.

Pozdrav svima. Nista da se oglasim i da kazem da je ovo do sada moja najveca prepreka bila u karijeri i sinoc najveca…

Objavljuje Čedo PantićSubota, 16. ožujka 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI