CB Dolloway prisiljen otkazati današnji nastup nakon ozljede pri incidentu s liftom

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.09.2016 17:57h Autor:

CB Dollaway

Današnji incident s kvarom lifta u clevelandskom hotelu ipak nije prošao bez posljedica. Prilikom zaustavljanja lifta ozlijedio se CB Dolloway te je prisiljen otkazati današnju borbu protiv Francimara Barossa.

Čini se kako je pri naglom zaustavljanju lifta također nagli pokret napravio i Dolloway, koji se kratko nakon izlaska iz lifta potužio na bolove u leđima. Oni su nakon nekog vremena postajali sve jači te se pokazalo kako je došlo do ozljede zbog koje je prisiljen otkazati današnji nastup. Tako je u nešto više od tjedan dana program pao s planiranih 13 na samo 10 borbi.

Uistinu je riječ o bizarnoj osobi, no UFC je već naveo kako s vodstvom hotela rade na otkrivanju onoga što je dovelo do tog incidenta. Osim Dollowaya, u liftu koji je vozio borce s vaganja je bilo još podosta boraca i trenera, između ostalih Fabricio Werdum, Urijah Faber, Rafael Cordeiro i mnogi drugi.

Dollowayu je ovo trebao biti debi u poluteškoj kategoriji, nakon što je čak 17 borbi odradio unutar lake. Njegov UFC skor je 9-8, a posljednje tri borbe upisao je poraze.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI