CB Dollaway protiv Francisa Carmonta u sunaslovnoj borbi u Berlinu

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2014 21:59h Autor:

Francis Carmont (MMAjunkie.com)

UFC je potvrdio koja će biti sunaslovna borba Fight Nighta u Berlinu. Na cardu, koji već sada predvode dvije jake borbe u srednjoj kategoriji, pojavila se i treća, a to je ona između CB Dollawaya i Francisa Carmonta. 

Pobjedom protiv Cesara Mutantea u nedjelju, CB Dollaway (14-5, 8-5 u UFC-u) ostvario je pobjedu protiv dvije glavne zvijezde prvog brazilskog Ultimate Fightera (ranije je savladao Daniela Sarafina, također u Brazilu). Nakon borbe je najavio kako je spreman za put prema vrhu i da želi protivnika iz višeg ranga UFC-a, a organizacija mu je ispunila želju.

Tako će se Dollaway u Berlinu 31. svibnja boriti protiv Francisa Carmonta (22-8, 6-1 u UFC-u), izuzetno kvalitetnog hrvača koji je u posljednjem nastupu poražen od Ronalda Souza. Ovaj Francuz je  većinu dosadašnjih borbi dobivao stilom svog trening partnera Georgesa St-Pierrea te će bit zanimljivo vidjeti kako će Dollaway odgovoriti na njegovu taktiku.

UFC Fight Night u Berlinu predvodi borba između Marka Munoza i Gegarda Mousasia, a u srednjoj kategoriji će nastupiti i dva neporažena talenta. Sean Strickland, američki udarač, probati će doći do pobjede protiv Lukea Barnatta, koji je u nekoliko svojih javnih istupa prozvao upravo Carmonta. UFC mu nije ispunio želju, no ovako će nastupiti barem na istom eventu kada i njegova "meta".

Dan 31. svibnja je velik za povijest UFC-a, jer će organizacija, po prvi put, održati dva eventa u jednom danu. Odmah po završetku ovog berlinskog, trebao bi početi onaj na kojem će se održati finalni event treće sezone brazilskog Ultimate Fightera, kao i dugo čekana borba Chaela Sonnena i Wanderleia Silve.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI