Ovog petka u istarskom kamenolomu “Cave Romane Fight Night”

UFC 11.09.2017 11:28h Autor:

Glavna borba priredbe

Ovog petka, 15. rujna u općini Medulin, u starom rimskom kamenolomu Vinkuranu, će se održati  MMA i kickboxing event ”Cave Romane Fight Night”. Organizaciju potpisuje udruga Legija, a čovjek koji stoji iza popisa borbi je poznati hrvatski MMA borac, a danas glavni trener i vlasnik Pulskog Trojana – Zelg Galešić.

Organizatori su prije nekoliko dana održali press konferenciju na kojoj su javnost  upoznali s mečevima koji će se održati u Vinkuranu. Prema riječima organizatora u ringu će se naći borci iz raznih zemalja uključujući borce iz Egipta, Moldavije, Albanije, Turske, Italije, Austrije, Slovenije i Hrvatske. Istarske boje braniti će Andi Vrtačić, Toni Mikelić, Ivan Bilić, Daniel Bažant, Matej Prpić, David Jurković (svi iz Trojana), Ivan Projić iz Rudana, te Amel Dizdarević iz KBK King iz Poreča. Ljubitelji borilačkih vještina naročito će zanimati borci kao što su Egipćanin Karim „Kimbo“ Mabrouk, Albanac Labinot Zekaj, Turčin Vahit Ipek, te naši Trojanci Vrtačić, Bilić i Toni Mikelić.

Vaganje će se održati dan ranije, a u slučaju kiše manifestacija će se održati dan kasnije, dok će voditelj programa biti popularni Dražen Turina Šajeta. Inače ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventima, u svim kioscima Tisak medije širom Istre, Activi travel, na benzinskim pumpama Petrola i na mjenjačnicama Excluziv ispred shoping centara. Cijena ulaznice je stajanje od 30 kuna, parter sjedenje 55 kuna, dok je cijena VIP lože 100 kuna, i te VIP ulaznice se mogu kupiti samo u prostorijama kluba Trojan na Verudi, stoji u izvještaju Regional Expressa.

Fight Card:

K1 -85 kg
1. Andi Vrtačić(Trojan) Vs Karim „Kimbo“ Mabrouk (Egipat)

MMA -77 kg
2. Luka Čurković (Ban Zagreb) Vs Nicki Nicofinenco (Moldavija)

K1 -85 kg
3. Toni Mikelić (Trojan) Vs Labinot Zekaj (Albanija)

K1 -77 kg
4. Ivan Bilić (Trojan) Vs Vahit Ipek (Turska)

MMA Semi Pro -70 kg
5. Daniel Bažant (Trojan) Vs Antonio Stapić (CroMMA Zagreb)

K1 -84 kg semi pro
6. Ivan Projić (Rudan) Vs Nadir Businello (Italija)

MMA semi pro -66 kg
7. Matej Prpić (Trojan) Vs Domagoj Maligec (Nokaut Virovitica)

K1 -63 kg Semi Pro
8. Amel Dizdarević (King Poreč) Vs Alper Memis (Turska)

MMA amaterski -93 kg
9. Igor Kuzmanović (Slovenija) Vs Vicenzo Palombo (Italija)

MMA amaterski -70 kg
10. David Jurković (Trojan) Vs Tin Beganović (CroMMA Zagreb)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI