Catone uoči nastupa na UFC-u 159 hospitaliziran, meč otkazan

UFC 28.04.2013 10:18h Autor:

Nick Catone

S obzirom na "čuda" koja MMA boci izvode da bi u kratkom periodu spustili kilažu i zadovoljili na vagi, ne iznenađuje zabrana nastupanja koju je Nick Catone dobio uoči noćašnjeg UFC-a 159. Oni koji su gledali UFC 159 su primijetili kako je dvoboj Catonea i Jamesa Heada otkazan, a razlog je dehidracija zbog koje je Catone hospitaliziran te mu je zabranjen nastup.

"The Jersey Devil" je već na vagi imao velikih problema te je stigao gotovo dva kilograma pretežak. Shvativši da neće moći skinuti prekomjernu težinu, Catone je prihvatio 20 posto manju plaću koja je trebala otići njegovom protivniku. Nažalost, to nisu bile najgore vijesti za njega. Kako se i nakon vaganja nije uspio oporaviti, dežurni liječnik ga je hospitalizirao te mu je zabranio naslov. Službena obavijest je uskoro osvanula na UFC-ovim web stranicama.

"Nakon što je hospitaliziran zbog hehidracije, Catone je maknut s popisa borbi UFC-a 159 i meča protiv Jamesa Heada. Priredba će imati 11 dvoboja", stajalo je u kratkoj obavijesti.

Kasnije se oglasio i protivnik James Head koji je tako ostao bez prilike za nastup.

"Žao mi je što se večeras neću boriti jer je Nick Catone hospitaliziran. On je dobar momak i želim mu brz oporavak. Trenirao sam naporno za ovaj meč, razočaran sam i jer se neću moći natjecati, no spreman sam boriti se vrlo brzo – čim me UFC pozove", napisoa je Head.

Prema neimenovanom izvoru iz UFC-a, Head će biti plaćen kao da je nastupio i pobijedio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI