Cathal Pendred šokiran jer nije na "main cardu" UFC-a 188

UFC 10.06.2015 10:34h Autor:

Cathal Pendred

Cathal Pendred očito smatra da je veća zvijezda nego što zaista jest. Posljednje dvije izjave ovog suborca iz tima Conora McGregora uoči nastupa na UFC-u 188 odišu nezadovoljstvom. Prva je bila vezana uz komentar Joea Rogana za kojeg smatra da mu "nije sklon, nego da je dapače previše kritičan", a druga,uz pozicioniranja na popisu borbi UFC-a 188 u Mexico Cityju.

Nezadovoljni Pendred smatra da je zaslužio biti na "main cardu" te je očekivao da će tamo naći. No, ovog vikenda ćemo ga pratiti tek među uvodnim borbama.

"Da, bio sam šokiran kada sam vidio da nisam među glavnim borbama jer su me doveli ovdje u travnju i sjećam se da je PR ekipa koja se brinula za mene rekla da sam na 'main cardu'", izjavio je Pendred i dodao:

"Moj protivnik 'Dodger' je debitirao ovdje u Meksiku i bio je na 'main cardu'. Tako da sam bio 100 posto siguran da je to to, da sam među glavnim borbama. Ali nisam što zapravo ne mijenja činjenicu da na kraju dana moram pobijediti."

U tri dosadašnja dvoboja Irac ima tri pobjede. Ipak, smatra da ovo nije njegov maksimum.

"I dalje smatram da nisam niti blizu svojih najboljih mogućnosti i ostvarenja u UFC-u. To je malo frustrirajuće, no to dovoljno govori o meni. Ne borim se kako mogu, a pobjeđujem. Vjerujem da kada napokon pokažem ono što mogu da ću šokirati mnoge u promociji", tvrdi Pendred.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI