Cathal Pendred ljut na UFC-ovog komentatora: Rogan je hvalio mog protivnika, a mene kudio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2015 23:14h Autor:

Cathal Pendred

Cathal Pendred je postao jedan od najkritiziranijih UFC-ovih boraca. Irac smatra UFC-ovog komentatora Joea Rogana glavnim krivcem za takvu situaciju. Rogan je tijekom meča Pendred vs. Spencer, koji se održao na Fight Nightu 59, govorio loše o Cathalovom načinu borbe.

Rogan je gledateljima pojasnio kako "Cathalov umor dolazi do izražaja te da to uništava njegov nastup".

"Ostao sam u Americi 10 dana nakon borbe i pogledao sam snimku meča tek kad sam stigao kući.", izjavio je Irac. "Osjećao sam se loše jer je punih 15 minuta moja tehnika bila kritizirana, a lijepo se govorilo o mom protivniku."

"Najuvredljivije je bilo komentiranje posljednje minute 3. runde. Rogan je govorio kako mi je kardio loš i koliko sam umoran, a srušio sam protivnika koji nije radio ništa, a Joe je govorio koliko sam umoran."

Pendred se oslonio na rušenja kako bi osigurao jednoglasnu sudačku odluku. Njihov dvoboj se emitirao na FOX sports 1 i meč je na društvenim mrežama bio na udaru kritika. Irac ne vjeruje da je on kriv za to, Spencer nije radio ništa, ali Roganovi negativni komentari ga još uvijek prate.

Cathal će imati novu priliku za dokazivanje protiv Augusta Montana na UFC-u 188, koji će se održati ovog vikenda u Meksiku. Event predvode Cain Velasquez i Fabricio Werdum u borbi za ujedinjenje pojaseva prvaka teške kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI