Cat Zingano trebala bi biti izazivačica iduće prvakinje u perolakoj

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.06.2017 18:27h Autor:

Cat Zingano

Sve se čini kako UFC već ima spremnu prvu izazivačicu prvakinje perolake kategorije, nakon što Cris Cyborg i Megan Anderson odrade borbu kojom će se odlučiti tko je iduća prvakinja.

Zingano se već spominjala oko moguće borbe protiv Cyborg, no u tom trenutku nije bila spremna za nastup. Ipak, nakon što 29. srpnja dobijemo prvakinju, bivša izazivačica u bantamu je apsolutno spremna napasti pobjednicu borbe između Cris Cyborg i Megan Anderson. To je i službeno potvrdila.

“Nedavno sam upitana o borbi protiv Cyborg ili o tome da se borim s pobjednicom borbe između nje i Megan. Ja sam u potpunosti za to. Čim moje tijelo bude spremno za siguran povratak, ući ću u kavez protiv bilo koga. Trenutno sam vrlo sretna s rezultatima mojih tretmana. Moja dva cilja i prioriteta su što dulje ostati u sportu i što dulje zadržati zdravlje. Vjerujem kako je to u interesu i UFC-u, pošto mi pružaju potpunu podršku u onom što prolazim”, rekla je Cat na tu temu.

Njen posljednji nastup bio je u srpnju prošle godine, na UFC 200 eventu, kada je bolja od nje bila Julianna Pena. Već prije te borbe imala je podosta problema s ozljedama, pa je tako između borbe protiv Pene i one ranije, kada je napala pojas Ronde Rousey, prošlo 17 mjeseci. Ranije prije toga, između borbi protiv dvije kasnije prvakinje, Mieshe Tate i Amanda Nunes je također prošlo 17 mjeseci. U te obje borbe je Cat upisala pobjedu, pa iz tog razloga vjeruje kako joj ne bi trebalo previše da izbori napad na pojas u bantamu, ukoliko on i dalje bude u vlasništvu Amande Nunes. Potrebno je samo da je posluži zdravlje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI