Cat Zingano lakoćom ponijela preko sto kilograma teškog Phila Davisa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.09.2017 18:45h Autor:

Cat Zingano

Dok trenira i čeka priliku za svoj idući UFC nastup, Cat Zingano svako malo impresionirao nekom svojom objavom na društvenim mrežama. Ovog puta je u ulozi “snagatora”, nakon što je nevjerojatnom lakoćom u naručje uzela bivšeg Bellatorovog prvaka poluteške kategorije.

Phil Davis, za kojeg možemo pretpostaviti kako je izvan kampa na nekih 105 kilograma, je radio sklekova u dvorani, kada je do njega došla Cat. Stala je kraj njega te ga podigla u naručje, a to je napravila toliko lako, da se još uspjela vrtjeti i zaplesati držeći ga. Bivša UFC izazivačica bantam kategorije je svakodnevno u Alliance MMA dvorani, gdje se nada skorašnjem pozivu u oktogon.

Tamo nije nastupila od UFC 200 eventa u srpnju prošle godine, kada je poražena od Julianne Pene. Više puta je prozvala Cyborg Justino, u nadi da bi se mogla boriti protiv prvakinje perolake kategorije, a izjavila je kako ima sve što je potrebno za savladati ju. Nadamo se da je tu puna ozbiljnija nego u slučaju Ronde Rousey, koja ju je završila za nevjerojatnih 14 sekundi.

Ukupno u karijeri, Cat ima devet pobjeda i dva poraza, no ta dva poraza joj dolaze iz posljednje dvije borbe, one spomenute protiv Rousey i Pene. Ipak, dvije borbe prije toga je upisala pobjede protiv dvije trenutno posljednje UFC prvakinje, Amande Nunes i Mieshe Tate.

Pogledajte kako je izgledala situacija s Davisom u naručju.

Objavu dijeli Cat Zingano (@alphacatzingano)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI