Cat Zingano i dalje traži borbu protiv Cyborg: Vidjela sam kako je mogu pobijediti

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.08.2017 17:51h Autor:

Cat Zingano

Cat Zingano nastavlja potraživati priliku za borbu protiv Cristiane “Cyborg” Justino, a nakon UFC 214 to želi još više, jer je uvjereni kako je primijetila neke stvari kod Brazilke, za koje vjeruje da bi ih uspjela iskoristiti.

Bivša UFC-ova izazivačica se nije borila od UFC 200 eventa u srpnju prošle godine, kad je bolja od nje bila Julianna Pena. No, svako malo je u medijima, ponajviše zbog prozivanja Cris Cyborg i svoje želje da se uputi u perolake kategoriju, gdje vjeruje da bi mogla odraditi još bolje borbe nego u bantam kategoriji. I misli kako zaslužuje odmah borbu za titulu, koju namjerava i uzeti.

“Puno sam naučila ovog vikenda kroz borbu Cyborg i Tonye. Kada sam vidjela kako je Tonya kontrolirala ritam i kako se Cyborg imala dosta problema s tim, moram priznati da to nisam očekivali. Znala sam da je Tonya snažna, jer smo hrvale na koledžu, no nisam znala kako će to prenijeti na MMA. No, očito je uspjela i zato je Invicta prvakinja bantam kategorije te je odradila vraški dobar posao protiv Cyborg. No, dok sam gledala borbu mi se cijelo vrijeme vrtjela misao kako imam nešto za takav način borbe, kako bi znala odgovoriti Cyborg. Ta borba mi je otvorila oči i još sam uzbuđenija te još više želim ući u borbu s tom curom. To može biti ženska borba stoljeća, jer ja imam ono što treba za savladati Cyborg”, rekla je Cat, koja je UFC 214 pratila iz prvih redova, u društvu svog sina.

Cris Cyborg u MMA karijeri ima samo jedan poraz, i on datira još iz 2005. godine. Što se tiče Zingano, ona u svom rezimeu ima pobjede nad trenutnom prvakinjom bantam kategorije, Amandom Nunes te nad bivšom, Mieshom Tate. Ipak, u svoja zadnja dva nastupa ima poraze. Prvi je iz veljače 2015. godine, kada su ekspresno riješila Ronda Rousey, dok je drugi spomenut gore, prošle godine protiv Julianne Pene. Upravo iz tog razloga baš ne izgleda realno situacija u kojoj bi joj UFC instantno dao napad na titulu, pa makar bila riječ o perolakoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI