Cat Zingano: I dalje imam istu ambiciju, biti prvakinja u tri različite divizije

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.12.2018 11:51h Autor:

Cat Zingano

Cat Zingano večeras ima priliku postati relevantna izazivačica ženske perolake kategorije UFC-a. Uzeti taj pojas joj je i trenutni glavni cilj, no svakako ne i jedini.

Zingano će debitirati u perolakoj kategoriji borbom protiv zapravo jedne od jedine dvije prave članice te kategorije u UFC-u, Megan Anderson. Australka bi joj svakako trebala donijeti poziciju iduće izazivačice, neovisno o tome hoće li pojas ostati kod Cris Cyborg ili će ga preuzeti Amanda Nunes. Uostalom, do jučer je Cat bila i službena zamjena za tu borbu.

“Ja sam borac, ja sam ratnik i uvijek sam spremna boriti se protiv najboljih. Ponudila sam se biti alternativa za Amandu i Cris, uostalom mislim kako sam jedina bila spremna za tako što. Oni su to prihvatili, no automatski su mi dali i protivnicu, da se ne bih pripremala te na kraju nemala borbu”, rekla je Cat, objasnivši zašto se odlučila na odlazak u perolaku kategoriju:

“Ja sam velika bantamašica, uvijek sam i bila. Svojevremeno sam bila svjetski broj 1 u muha kategoriji, no bila sam prevelika pa sam otišla u bantam gdje mi je također cilj bio postati broj 1. Dodirnula sam taj vrh, ali nisam došla na njega. Ipak, to mi je i dalje plan te ću se boriti protiv bilo koga i bilo gdje. To je životna borba, zabavno je i ujedno zastrašujuće te je velik izazov.”

Ovog puta je imala i lakši kamp. Zanimljivo je slušati izjave boraca i borkinja koji odlaze u višu kategoriju. Uvijek su isti presretni i prezadovoljni lakoćom kampa i treninga, kao i time što mogu jesti više nego inače. Cat se ne razlikuje od toga i upravo u tome vidi dodatnu motivaciju za dobar nastup.

“Nabrijana sam napraviti nešto drugačije. Ne mogu vam opisati koliko je dobar osjećaj biti u kampu gdje možeš jesti. Potpuno je drugačiji osjećaj kada se ideš boriti na potpuno zdrav način. I dalje sam morala skidati kilograme, no velika je razlika kada možeš stati na 66 i ne moraš skidati dalje do 61.5, tako da sam zahvalna zbog toga. No, želim ostati sposobna kombinirano nastupati u obje kategorije.”

Otkrila je kakav joj je plan do kraja karijere. S 36 godina je svakako jedna od najstarijih borkinja u promociji. Ipak, smatra kako i dalje ima dovoljno vremena za ostvariti svoje ciljeve.

“Moja vizija bila je biti prvakinja muha kategorije, nakon toga bantama te na kraju i perolake kategorije. To je i dalje cilj, no neću se buniti ukoliko se ne dogodi tim redoslijedom”, rekla je na kraju Cat. Ipak, nije objasnila znači li to kako se i u UFC-u vidi u muha kategoriji ili titulu “Fight to win” promocije smatra tim uspjehom. U svakom slučaju, pokoriti bantam i pero neće biti nimalo lagan posao.

View this post on Instagram

I’m so excited to be in Las Vegas and able to play! BetDSI Sportsbook is offering tons of ways to bet on UFC 229! If you sign up with my link, CAT100, they will give you a 100% Bonus up to $1,000. Basically, you'll double your deposit and have more money to bet on the entire UFC 229 fight card! You can deposit with credit card, bitcoin, whatever… As you know, the big most watched and wagered on event goes down TONIGHT so place your wagers before then. Check out this full list of props and odds from BetDSI in my bio: https://www.betdsi.eu/sportsbook-betting/ufc-odds/ufc-props/ #teamalphacat #acz #catzingano #govegas #partysmart #playcrazy #ufc229

A post shared by Cat Zingano (@alphacatzingano) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI