Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cat Zingano borit će se za naslov, pobijedi li danas Amandu Nunes | Fight Site

Cat Zingano borit će se za naslov, pobijedi li danas Amandu Nunes

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2014 16:05h Autor:

Cat Zingano

Dana White je potvrdio kako će se Cat Zingano, ukoliko danas savlada Amandu Nunes, u svojoj idućoj borbi boriti za naslov svjetske prvakinje.

Cat Zingano (8-0, 1-0 u UFC-u) napokon se vraća u UFC-ov kavez, gotovo 18 mjeseca nakon što je u svom debiu savladala Mieshu Tate. Nakon toga je trebala biti trenerica u Ultimate Fighteru te nastupiti u borbi za naslov, no doživjela je ozljedu, a nakon toga i obiteljsku tragediju. Sad se nakon teških 18 mjeseci vraća u UFC, no ne u borbi za naslov, nego protiv jako opasne Amande Nunes.

No, Dana White kaže kako Cat nije daleko od vraćanja statusa kakvom je imala: "Cat je prva na listi izazivača, a posebno ako danas savlada Amandu Nunes. Ukoliko to postigne, njena iduća borba biti će za naslov prvakinje."

Protiv borbe sa Zingano ništa nema niti prvakinja Ronda Rousey, štoviše ona je već najavila i event na kojem bi to željela odraditi, u vidu ima UFC 182, kojeg predvode Jon Jones i Daniel Cormier. O Car Zingano, prvakinja je rekla: "Razgovarala sam s njom i obećala sam joj da će dobiti priliku koju je zaslužila.  Naravno da ću je prebiti, no odradit ćemo tu borbu. Imala je tešku godinu i mislim da joj upravo takva prilika treba. Ja sam joj spremna priuštiti to iskustvo, no ne namjeravam ju štedjeti."

Ipak, Cat prvo ima izuzetno težak posao, protiv vjerojatno najopasnije nokauterke ženskog MMA-a. Amanda Nunes je obje svoje UFC borbe pobijedila nokautom u prvoj rundi, a svih svojih devet pobjeda u karijeri ostvarila je prekidom. I ona se također vraća nakon dulje pauze, posljednji put je nastupila prije gotovo godinu dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI