Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cat Zingano bi trebala biti spremna za Rondu u lipnju | Fight Site

Cat Zingano bi trebala biti spremna za Rondu u lipnju

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.02.2014 22:07h Autor:

Cat Zingano

Nakon što je Ronda Rousey izjavila da bi voljela kao svoju iduću protivnici vidjeti Cat Zingano, no da ne zna u kakvom je ona trenutno stanju, javio se i Catin kamp. Oni smatraju da bi Zingano mogla biti spremna za borbu već početkom ljeta.

Cat Zingano mogla bi biti spremna za borbu protiv Ronde Rousey vrlo brzo, a to je potvrdio i njen trener Ed Soares: "Cat mi je poslala poruku nakon borbe Ronde i McMann. Gledala je borbu i nakon nje je samo postala još fokusiranija i nabrijanija. Oporavak ide odlično, a mentalno je sve jača. Cat je jedna od osoba koja sve negativno, a zadnjih mjeseci je toga bilo puno, uspije uskladištiti i iskoristiti tamo gdje je potrebno".

Ronda je rekla da bi se najradije vratila krajem kolovoza, no ostavila je i opciju da je uvijek spremna uskočiti ako je UFC zatreba. A Dana White bi uskoro mogao kontaktirati Cat Zingano, a onda bi smo i mi trebali saznati nešto više o ovom slučaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI