Carwin operirao kralježnicu, iz bolesničkog kreveta poručio: Kao nov sam!

UFC 17.11.2011 09:40h Autor:

Shane Carwin

Shane Carwin je ovih dana još jednom operirao ozlijeđenu kralježnicu zbog koje mu je nastavak karijere bio pod ozbiljnim upitnikom.

“Ili mirovina ili operacija”, kratko mu je opisao doktor situaciju samo godinu dana nakon što je ovom 36-godišnjaku već jednom operirana kralježnica jer su mu spinalni kanalići bili preuski. Tada su kirurzi riješili problem čišćenjem komadića kosti i tkiva koji su smetali. No, problem se nije riješio i UFC-ov borac je ponovno imao slične simptome.

“Sad sam kao nov. Iako sam pod nekim teškim lijekovima, već sam navukao majicu u kojoj izlazim u kavez. Spreman sam. Tijekom operacije pronašli su jedan oštećeni disk i uspjeli su ga reparirati. Doktor je bio iznenađen što sam uopće mogao trenirati u ovako teškom stanju. Rekao je da sam sada potpuno zdrav. Vrh planine mi u ovom trenutku ne izgleda tako daleko”, napisao je na jednom forumu Carwin.

Pretpostavlja se kako bi Amerikanac ponovno u kavezu mogao biti u drugoj polovici 2012. Sada mu predstoji duga rehabilitacija i post operativni odmor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI