Carwin: Jednostavno mrzim Nelsona, ako treba prebit ću ga na ulici!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.10.2012 11:19h Autor:

Shane Carwin

Shane Carwin prema svemu sudeći nikako ne može ni smisliti svog idućeg protivnika Royja Nelsona i očito će u finalu TUF-a 16 biti prilično vatreno.

Animozitet između suparničkih trenera u trenutnoj sezoni The Ultimate Fighter reality showa zaista je ogroman, Carwin i Nelson već se tjednima prepucavaju putem medija, a jednom kad se napokon nađu u oktogonu bit će itekako zanimljivo vidjeti tko je bio jak samo na riječima.

Posljednji verbalni udarac uputio je nekadašnji UFC-ov privremeni prvak u teškoj kategoriji, Shane Carwin. "Ja jednostavno ne mogu smisliti Nelsona. Ako bude bilo potrebno potući ćemo se na ulici, nije mi bitno. Ne vidim kako bi itko mogao voljeti nekog tko zabija nož u leđa. Kad je pored mene želi biti najbolji prijatelj, a čim se odmaknem priča najgore gluposti o meni", rekao je Shane.

"Velika je odgovornost na meni, pružena mi je prilika da pripremim borce za priliku života. Ako im mogu pomoći u ostvarenju njihovih snova da se bore u UFC-u, bit će mi jako drago to napraviti. Nema tu govora o mom egoizmu, najbolje da pitate osmoricu boraca koliko sam im se posvetio", dodao je Shane na temu TUF-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI