Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Carmouche hoće meč protiv Rousey za titulu prve prvakinje UFC-a | Fight Site

Carmouche hoće meč protiv Rousey za titulu prve prvakinje UFC-a

UFC 02.12.2012 11:15h Autor:

Liz Carmouche

Liz Carmouche želi postati prva ženska UFC prvakinja u povijesti, a s molbom da joj da priliku za tako nešto, ova borkinja će ići prema predsjedniku promocije, Dani Whiteu.

"Želim biti dio povijesti u UFC-u i želim se boriti protiv Ronde Rousey za titulu prve prvakinje u bantam kategoriji", poručila je Carmouche u intervjuu za MMAPrime.tv.

Kao eventualnu prednost u meču protiv Rousey, Carmouche vidi život koji ju i nije mazio.

"Ja sam prošla kroz sito i rešeto, a takve stvari mnogi nikada nisu iskusili. Ronda recimo nije iskusila moj život i nikada neće", objašnjava Carmouche koja se jednom već borila za titulu prvakinje Strikeforcea, no tada je poražena od Marloes Coenen.

"Imala sam svoju šansu protiv Marloes. Možda sam izgubila, no to je bilo iskustvo iz kojeg nešto naučiš. Sada sam ponovno spremna za meč za titulu", zaključuje.

Ova američka marinka je u karijeri odradila devet dvoboja uz sedam pobjeda i dva poraza. Trenutačno je dio ženske MMA promocije Invicta FC u kojoj ima dvije pobjede prekidom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI