Carla Esparza: Konačno sam svjesna da UFC naslov nije samo san!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.12.2014 09:48h Autor:

Carla Esparza

Carla Esparza u svakom će slučaju po dobrom pamtiti 2014. Uostalom, to je godina u kojoj je postala prva UFC-ova prvakinja u slamka kategoriji.

Dogodilo se to 12. prosinca kad je bila uspješnije od Rose Namajaunas koju je tijekom treće runde prisilila na predaju. Bila je to njena deseta pobjeda u karijeri te je naslovu Strikeforce prvakinje pridodala i UFC-ov. Sve joj je u tom trenutku bilo nestvarno, ali nekoliko dana kasnije postala je svjesna što je učinila.

U ovom je trenutka spremna na sve što u budućnosti dolazi. Tijekom 2014. pripremila se i pokazala da je sposobna učiniti sve ono u što je vjerovala.

"Bio je to nevjerojatan osjećaj. Bilo je kao u snu. Ništa mi nije izgledalo stvarno dok nije prošlo par dana. Čak mi je i moj instruktor poslao jednu poruku iz koje je bilo jasno da niti on nije svjestan da se sve to uistinu dogodilo. Nervozna sam uoči svake borbe, ali ova je nosila poseban pritisak. Bio je veliki zadatak psihički se dobro pripremiti za taj meč zbog svega što je on predstavljao. No, u kavezu sam sve povezala i vratila se kući kao prvakinja.", izjavila je Esparza za The MMA Hour.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI