Cardio war na UFC on Fox 12! Guida protiv Bermudeza

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2014 21:44h Autor:

Clay Guida i Dennis Bermudez

UFC on FOX 12 donijet će jednu pravu poslasticu u perolakoj kategoriji. Borbu dva momka koji su poznati po nevjerojatnoj kondiciji i sjajnom hrvanju, Claya Guide i Dennisa Bermudeza.

U posljednje vrijeme vrlo često se spominje kako je Dennis Bermudez pravi nasljednik Claya Guide, što se tiče stila borbe i nevjerojatne kondicije, a sad će imati priliku dokazati i da je bolji borac, kada se njih dvojica susretnu na UFC on FOX 12 eventu, 26. srpnja u San Joseu, savezna država California.

Clay Guida (31-14, 11-8 u UFC-u) se u ovoj organizaciji bori još od 2006. godine, a za to vrijeme postao je jedan od omiljenih boraca, posebno poznat po svojoj nevjerojatnoj kondiciji. Za to vrijeme je čak dva puta nastupio u borbi godine (jednom u izboru MMA awardsa, a jednom Fight Magazina), za borbe protiv Diega Sancheza i Rogera Huerte (obje borbe je poražen). Tri puta je nagrađen za submission večeri, a šest puta je nastupio u najboljoj borbi večeri, pa tako i u svojoj posljednjoj, protiv Tatsuye Kawajiria.

Dennis Bermudez (13-3, 6-1 u UFC-u) je u organizaciju došao preko 14. sezone Ultimate Fightera, gdje je došao do finala, a odnio i nagradu za submission sezone (protiv Akira Corrasania). U finalnoj borbi gubi od Diega Brandaoa, u borbi u kojoj je do tad dominirao, no nakon toga starta njegov niz od šest pobjeda, koji je još uvijek u tijeku. Do sad je, u svojih sedam borbi, čak četiri puta zaradio bonus, a posebno je impresivna bila borba u kojoj je savladao Matta Gricea te je bila u konkurenciji za najbolju borbu 2013. godine u svim eminentnijim izborima.

UFC on Fox 12 je posljednjih dana potvrdio još dvije borbe. Pokraj već potvrđenih mečeva Anthonya Johnsona i Rogeria Nogueire te Josha Thomsona i Michaela Johnsona, potvrđeno je i da će Viscardi Andrade nastupiti protiv Andreasa Stahla, kao i Stevena Silera protiv Noada Lahata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI