Calderwood i Casey nagrađene za najbolju borbu, Duffy i Ray za vrhunske izvedbe

UFC 19.07.2015 09:42h Autor:

Joanne Calderwood i Joseph Duffy

Bonusima od 50.000 po osobi, nakon jučerašnjeg UFC eventa u Glasgowu, su nagrađene Joanne Calderwood i Cortney Casey, čija je borba proglašena najboljom na eventu te Joseph Duffy i Stevie Ray, koji su impresivnim prekidima došli do pobjeda nad svojim protivnicima.

Unatoč što je doživjela poraz u svom UFC debiju, Cortney Casey će vjerojatno manje žaliti što je prihvatila borbu protiv Joanne Calderwood samo dva tjedna prije njenog održavanja, nakon što je zajedno sa svojom protivnicom financijski nagrađena za nastup u najboljoj borbi eventa.

Osim njih dvije, koje su odradile izuzetno zanimljivu i taktički raznovrsnu borbu, svoj dodatni ček zaslužili su i Joseph Duffy te Stevie Ray. Duffy je slavio uvijek zanimljivim načinom prekidom, trokutom, u koji je prešao nakon što ga je protivnik srušio, pokušavajući doći u kontrolu.

Ray je svoj bonus zaradio još impresivnije, nokautom nad Leonardom Mafrom. Zanimljivo, do prije koji mjesec, Ray je bio prvak Cage Warriorsa u lakoj kategoriji, a Duffy je trebao biti prvi izazivač. U međuvremenu su oba završila u UFC-u, a bit će zanimljivo vidjeti planira li ih UFC možda upariti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI