Cajudo: Borit ću se u Vegasu kad Komisija oslobodi Diaza!

UFC 23.11.2015 16:54h Autor:

UFC on Fox 133

Kad je Atletska komisija Nevade dodijelila Nicku Diazu suspenziju od čak pet godina zbog pozitivnog testa na marihuanau, jedan od boraca koji je najviše podržao Diaza bio je Henry Cejudo.

Henry Cejudo je zlatni olimpijac i brzo se uspinje UFC-ovom muha divizijom. Cejudo je također u znak podrške Nicku Diazu izjavio da se nikada neće boriti u Nevadi, ali je sad s novim razvojem događaja malo promijenio priču.

"Ovdje se radi o procesu dugovanja. Tako da čim se ta odluka poništi možemo pričati. Mislim, očito nisam sam svoj šef. Morao bih sjesti i porazgovarati sa svima iz UFC-a i odlučiti što napraviti. Ako se Nick Diaz oslobodi borit ću se u Vegasu", rekao je ranije Cejudo.

Danas stvari dobro stoje i za Diaza i Cejuda. Komisija ponovno razmatra Diazov slučaj i najvjerojatnije će mu smanjiti suspenziju na godinu i pol dana, iako mu je ovo treći prekršaj pa bi mogao zaraditi i maksimalno predviđene tri godine. Diazu u pregovorima pomaže odvjetnički tim UFC-a.

Cejudo je ove subote na UFC Fight Night 78 priredbi u Meksiku pobijedio Jussiera Formigu. Neporaženom hrvaču je to četvrta pobjeda u organizaciji i s obzirom da je prvak Demetrious Johnson već počistio čitavu diviziju, Cejudo je sigurno idući izazivač. Međutim, čini se da je sudbina Cejudove UFC karijere trenutno u rukama Komisije, osim ako White ne odluči iduću borbu za naslov u muha kategoriji prirediti u nekoj drugoj državi.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI