Cainova operacija uspješna, mogao bi se vratiti u ožujku

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2014 12:46h Autor:

Cain Velasquez

Cain Velasquez je uspješno odradio operaciju i sad počinje oporavak. Njegov trener je uvjeren da bi se prvak mogao vratiti borbama već u ožujku iduće godine.

Samo je nesreća udaljila Caina Velasqueza od nastupa na UFC 180, jer kako drugačije opisati ozljede, koje se toliko često događaju. No, što je tu je, prvak je već odradio operaciju i sad počinje vrijeme oporavak i rehabilitacije, no njegov trener Javier Mendez je uvjeren da bi se Cain mogao vrlo brzo vratiti.

"Očekujemo da već u prosincu počne s treninzima. Imamo cijeli studeni i ostatak listopada za oporavak, a iskreno se ne sjećam da li je Cain ikad toliko dugo pauzirao", rekao je Mendez.

Ukratko je i prokomentirao ozljedu: "To je priroda ovog sporta, koji je sastavljen od toliko različitih disciplina i mislim da nikad nećemo biti u stanju zaustaviti to. Nije samo jedna disciplina tijekom koje se ozlijeđuju, viđam borce koji doživljavaju ozljede kod svih vrsta sparinga. Najmanje se ozljeda npr. događa kod boksa, a mislim da se najviše ozljeđuju hrvači."

Na pitanje kad bi se Cain mogao vratiti borba, dao je vrlo optimističan odgovor: "Očekujemo da bi se Cain mogao boriti u ožujku iduću godine." Nadamo se da je njegov trener u pravu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI