Cainov trener najavio četiri naslova za njihov tim

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2014 18:34h Autor:

Luke Rockhold, Cain Velasquez i Daniel Cormier

Javier Mendez, glavni trener American Kickboxing Acamedya, tima u kojem trenira Cain Velasquez, najavio je da bi njihov tim mogao imati vlasnike četiri UFC pojasa. Po njegovom mišljenju, osim Velasqueza to mogu postati i Cormier, Rochhold te Thompson ili Nurmagomedov.

Javier Mendez smatra kako četiri najbolja svjetska borca u svojim kategorijama treniraju upravo u American Kickboxing Academy gymu, gdje je upravo on glavni trener. Cain Velasquez je to već dokazao i drži pojas UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji, no Mendez smatra da u svom rosteru ima još tri borca koji bi mogli postati prvacima.

"Očekujem da se Cormier bori za naslov prvaka te da ga osvoji, on će biti prvi. Nakon njega bi to mogao biti Luke Rockhold, za kojeg vjerujem da je jednu pobjedu od borbe za naslov. Treći naslov bit će onaj u lakoj kategoriji, a tamo imamo dva kandidata. To su Josh Thompson i Khabib Nurmagomedov", rekao je Mendez.

"Imamo šanse držati četiri pojasa, a ja imam apsolutno povjerenje u moje momke i siguran sam da oni to mogu postići. Imamo sjajnog borca u Luke Rockholdu, a za Caina i Cormiera sam siguran da su klasu iznad ostatka svoje divizije. Ako mi ne vjerujete, samo pogledajte Cormierove borbe. Uništio je svakog protivnika i nikad do sad nije izgubio rundu. Isto tako i Cain, nikad nije izgubio rundu, osim onog nesretnog nokauta protiv Dos Santosa", nadopunio je svoje mišljenje trener ovih sjajnih boraca.

Mendezove riječi sigurno imaju dobru pozadinu. Cormiera već sad mnogi smatraju onim koji će detronizirati Johna Jonesa, Thompson je već diskutabilno poražen u borbi za prvog izazivača. Luke Rockholda je malo usporio poraz od Vitora Belforta, no i on je u svojim ostalim borbama izuzetno uvjerljiv, dok je Khabib Nurmagomedov posebna priča. Bez poraza u karijeri, šest borbi u UFC-u, šest uvjerljivih pobjeda. AKA stvarno ima tim za pohvaliti se.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI