Cain Velasquez: Fury nema šanse, ali ako želi neka dođe i dokaže se (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.04.2015 23:24h Autor:

Cain Velasquez

UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, Cain Velasquez, je gostovao u emisiji "Inside MMA", u kojoj je govorio o predstojećem meču s privremenim prvakom teške kategorije, Brazilcem Fabriciom Werdumom, kao i o Tysonu Furyju, boksačkom prvaku koji već duže vrijeme proziva UFC-ovog prvaka kraljevske divizije.

Cain se trebao boriti s Werdumom na UFC-u 180, ali se ozlijedio tri tjedna prije prvog povijesnog UFC-ovog eventa u Meksiku. Na UFC-u 188, koji će se održati 13. lipnja u istoj državi, Cain i Fabricio će se boriti za ujedinjenje pojaseva prvaka teške kategorije.

"Werdum je iskusan borac koji postaje sve bolji iz borbe u borbu. Sve dobro radi. Moram se pametno boriti jer je lukav. Koristi "spinning back fists', mnogo koljena, udaraca iz okreta. Moram biti oprezan i nabijati mu pritisak.", izjavio je Cain.

Na red je došao i lajavi Englez, Tyson Fury.

"Ništa ne mogu učiniti.", otkrio je Velasquez. "Ja sam u ovom sportu, on je u boksu. Mnogo priča i dobro obavlja taj posao. Treba doći i popeti se do mene. Mislim da nema šanse, ali u redu. Ako nastavi toliko pričati, neka dođe i dokaže to što priča."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI