Cain Velasquez: Do kraja godine želim Miočića ili Werduma

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2016 11:04h Autor:

Cain Velasquez

Bivši prvak, trenutno drugorangirani teškaš Cain Velasquez, gostovao je na Fox Sportsu gdje je timskom kolegi Danielu Cormieru otkrio svoje planove za bližu budućnost, a oni uključuju borbu s prvakom Stipom Miočićem,  ili posljednim čovjekom koji ga je porazio, Fabriciom Werdumom.

Velasquez je na UFC-u 200 u srpnju impresivnom pobjedom nad Travisom Browneom potvrdio šampionsku formu, baš kao i Miočić koji je prošlog vikenda u Clevelandu uništio Alistaira Overeema u svojoj prvoj obrani naslova.

“Stipe je izgledao dobro, odlično se kreće, čvrst je i teško ga je završiti. Sjajno je izgledao protiv Overeema, borca s velikim iskustvom, dobrim kickovima i koljenima“, komentirao je Velasquez.

Bivši prvak je zatim otkrio svoje želje za nastavak karijere. Naravno, borba za pojas je na prvom mjestu, ali s obzirom da bi Miočić mogao napraviti kratki  predah od borbi, Velasquez je također zainteresiran za revanš s Werdumom koji mu je prošle godine u Mexico Cityju oduzeo naslov.

“Ako Stipe ne želi napraviti pauzu, želim ga za idućeg protivnika. No ako će se on boriti tek u 2017. jedina borba koja za mene ima smisla je Werdum u prosincu. Mogao bih samo čekati, ali borba s Werdumom je osobna i ako se želi obračunati u prosincu, učinimo to”, potvrdio je Cain.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI