Cain šokiran: Pola sata prije zabrane prošao sam sva medicinska testiranja

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2016 10:24h Autor:

Cain Velasquez

Cain Velasquez nije niti malo sretan odlukom atletske komisije, prema kojoj neće biti u stanju nastupiti u petak, na UFC 207 eventu.

Bivši teškaški prvak je već ranije ovog tjedna pričao o svom problemu s ozljedom te o tome kako je unatoč bolovima uspio odraditi pripreme te doći do tjedna borbe. Imao je veliku volju odraditi revanš s Fabriciom Werdumom i razočaran je ovakvom odlukom komisije te mu ništa nije bilo jasno. To je i podijelio kroz nekoliko Twitter objava.

“Ne znam što se događa, nitko me nije obavijestio da se ne mogu boriti. Prije pola sata sam bio na liječničkom pregledu. U potpunosti mi je dao dozvolu za borbu i rekao je kako to odmah ide javiti atletskoj komisiji. Ne znam što se u međuvremenu dogodilo”, statusi su bespomoćnog Caina, a podržali su ga i neki kolege koji su trenirali s njim posljednjih dana.

U svakom slučaju, NASC su ovime u probleme bacili borca i UFC, posebno iz tog razloga što je Velasquez ovog puta namjerao napraviti sve što je u njegovoj mogućnosti da bi došao do nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI