Brutalan završetak borbe za prvu izazivačicu šokirao i Cormiera: “Mislim da u ženskom MMA-u nisam vidio puno ovakvih nokauta” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2018 09:40h Autor:

Kowalkiewicz (vs Andrade)

Jedan od trenutaka koji su obilježili sinoć održanu UFC 228 priredbu definitivno je bio nokaut kojim je Jessica Andrade u sunaslovnoj borbi završila Karolinu Kowalkiewicz.

Njihov meč od ranije je bio okarakteriziran kao borba koja bi nam mogla donijeti iduću izazivačicu u slamka kategoriji, a 26-godišnja brazilska borkinja svojim je nastupom poslala jasnu poruku aktualnoj prvakinji Rose Namajunas.

Andrade je u nešto manje od dvije minute okršaja, u jednoj otvorenoj borbi, više puta opasno pogađala Poljakinju, a konačni kraj donio je brutalni kroše koji je ekspresno srušio njenu protivnicu. Tu više nije bilo potrebe za dodatnim udarcima, sudac je brzo uskočio i Andrade je upisala svoju 19. profesionalnu pobjedu.

“Pratim ženski MMA od samih početaka i mislim da nisam vidio puno ‘one-punch’ nokauta. Ovo je ludo”, komentirao je u euforiji Daniel Cormier koji je u Dallasu pravio društvo Joeu Roganu i Jonu Aniku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI