Brutalan nokaut u Rizin okršaju bivših UFC boraca (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.09.2018 20:34h Autor:

Brandao vs. Cruickshank

Danas održani Rizin 13 event donio je okršaj dva bivša UFC borca poznata po atraktivnom načinu borbe i jednako tako atraktivnom završavanju istih. Niti ovog puta nije toga nedostajalo. Pogledajte borbu Darona Cruickshanka i Diega Brandaoa.

Već od prvog trenutka vidjelo se kako će Amerikanac i Brazilac tražiti priliku da ovu borbu završe, iako u početku nije bilo agresivnih napada. Obojica su znali ono što im treba te su tražili priliku za to. U prvoj je rundi viđeno par dobrih napada s obje strane, ali svakako je najozbiljnije izgledao Brandaov udarac koljenom u Cruickshankovu bradu, no ovoj je uspio ostati na nogama i odraditi borbu do kraja.

Koljeno je viđeno i u drugoj rundi, no nakon toga nije bilo ustajanja. Ovog je puta Cruickshank bio taj koji je pogodio i vrlo brzo nakon toga je sve bilo gotovo, pošto se Brandao našao u nesvijesti. Tako je Amerikanac još jednom oduševio svoje japanske fanove, koje je stekao još od svog prvog Rizin nastupa te je trenutno svakako jedna od većih njihovih zvijezda.

Za Cruickshanka je ovo peta pobjeda u sedam Rizin nastupa, a do svih pobjeda došao je prekidom. Promociji je pristupio još 2016. godine, odmah pri njenom osnivanju, nakon što je samo par tjedana ranije dobio otkaz iz UFC-a gdje se borio četiri godine. Brandau je ovo bio drugi nastup u Rizinu. On je član UFC-a bio nešto duže od Cruickshanka, no za razliku od njega nije promociju napustio zbog niza loših rezultata, nego zbog pravnih problema izvan kaveza. Pamtimo ga kao pobjednika Ultimate Fightera, a u oktogonu je upisao šest pobjeda i četiri poraz. Nakon UFC-a, a prije Rizina, borio se u Fight Night Global promociji te je u sva tri navrata predvodio event na kojem je nastupio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI